Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Társadalmi Vállalkozások Napja

Idén is Társadalmi Vállalkozások Napja!

szervező:NESsT Magyarország és OFA Közhasznú nKft.

időpont:2014. 10. 03. 09:00 - 2014. 10. 03. 17:00

helyszín:kiválasztás alatt

cím:kiválasztás alatt

témakör:Társadalmi Vállalkozások

 

NESsT Magyarország  idén is, immár negyedik alkalommal, és ezúttal az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködésben szervezi meg a Társadalmi Vállalkozások Napját  azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor szereplőit összehozva együtt megmutassuk a társadalmi vállalkozásokban rejlő lehetőségeket.

Örömmel várunk minden tisztelt érdeklődőt: vállalkozókat és társadalmi vállalkozókat, civil szervezetek elhivatott munkatársait, támogatókat, felelős nagyvállalatokat és befektetőket, politikai döntéshozókat és a téma iránt érdeklődő diákokat, oktatókat, valamint a sajtó képviselőit.
Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködésben megvalósuló konferencia részletes programja és a regisztráció augusztus végétől lesz  elérhető, de addig is az idei pitching sessionre

Társadalmi vállalkozások/ötletgazdák kerestetnek!  

A start-up körökben ismert ún. „pitching session” célja, hogy a tőkeigénnyel rendelkező induló vállalkozások és a befektetők közvetlen kapcsolatba kerülhessenek. A tavalyi sikerre való tekintettel az idén is 5 perces meggyőző bemutatkozásra várjuk új társadalmi vállalkozási ötletek, vagy már működő modellek továbbfejlesztésére, társadalmi hatásának növelésére vonatkozó ötletek gazdáit. A résztvevőknek hazai és külföldi, klasszikus és "impact" befektetők adnak majd visszajelzést. 

Amennyiben szeretnél részt venni, az itt található űrlap kitöltésével jelentkezz 2014. augusztus 29-ig! A jelentkezések alapján a legígéretesebb ötletgazdákat egy próba-pitch keretében szeptember második felében meghallgatjuk, és ez alapján kerül kiválasztásra az a 3-4 szereplő, aki a konferencián élesben is megmérettetheti magát.

Várjuk a jelentkezéseket, és hamarosan hírt adunk a részletekről is!

A NESsT Magyarország és az OFA nKft csapata

A Társadalmi Vállalkozások Napját a Citibank Magyarország és az Európai Bizottság támogatja.

Kapcsolat

NESsT Magyarország
Bajcsy-Zsilinszky u. 58. 1.em.6.
1054 Budapest
Tel.: (1) 267 02 31
Email: hungary@nesst.org

Programról, a helyszínről rövidesen informáljuk Önöket.

Powered by Drupal