Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Felső-Bácskai Szociális Szövetkezet

Szövetkezetünket 2010. február 18-án alakítottuk meg 10 alapító tag összefogásával. Székhelyünk Jánoshalmán található. Az alapító tagok egyénisége, iskolai végzettsége, társadalmi helyzete különböző, de abban mindenki egyetért, hogy új munkahelyek teremtése és fenntartása a fő cél.

Célunk egy olyan életképes szervezet kialakítása – több gazdaság tevékenységének összefogásával –, mely biztonságos munkahelyeket teremt, és lehetővé teszi a Felső-Bácska térségben a hosszú távú továbbfoglalkoztatást. Küldetésünk továbbá a nők és a hátrányos helyzetűek esélyegyenlőségének előmozdítása a foglalkoztatottság növelése által.

Törekvésünk, hogy tagjaink és munkavállalóink számára folyamatos munkalehetőségeket biztosítsunk. Eredményesek legyünk a térségünkben jelenlévő magas arányú munkanélküliség csökkentésében és hozzájáruljunk több család megélhetésének biztonságához.

Szövetkezetünk főbb tevékenységei:

* Megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása
* Tartósan állást keresők gyártási, összeszerelési vagy más bérmunkában való foglalkoztatása
* Mezőgazdasági termelés, szolgáltatás
* Munkaerő közvetítés és más irodai szolgáltatások
* Személyszállítás, utazásszervezés

A szövetkezet elsődleges működési, szolgáltatási területe: Borota, Jánoshalma, Kéleshalom, Mélykút, Bácsalmás, Bácsszőlős, Csikéria, Katymár, Kunbaja, Madaras, Mátételke, Tataháza.

Bízunk benne, hogy szövetkezetünk hiánypótló tevékenységei révén a környék lakóinak kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt, a dolgozóinak pedig jólétet, szociális biztonságot és megfelelő szintű körülményeket.

Szövetkezetünk várja azon leendő üzleti partnereit, akikkel együttműködve, partnerséget alkotva együtt dolgozhat.

Elérhetőségünk:

Felső Bácskai Szociális Szövetkezet
6440 Jánoshalma
Dózsa Gy. u. 123.

Igazgatóság elnöke: Barta Józsefné
E-mail: szocialisszovetkezet@index.hu
Tel.: 06-77-850-034
Web: http://szocialisszovetkezet.mindenkilapja.hu/

 

Powered by Drupal