Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Képzés társadalmi vállalkozások számára

Képzési felhívás társadalmi vállalkozások tervezői, megvalósítói számára

 
A Társadalmi Összetartozásért Alapítvány képzést indít társadalmi vállalkozások, illetve társadalmi küldetésük teljesítése érdekében vállalkozást, szolgáltatást, terméket előállítani tervező civil szervezetek számára.

 

A képzésre a Foglalkoztató ZalA-KAR Nonprofit Kft megbízásából, az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programból támogatott "SZOCIÁLIS GAZDASÁGBAN ELŐÁLLÍTOTT TERMÉKEK" a környezet érdekében! A környezetvédelem és fenntarthatóság elvének megvalósítása a gazdasággal és a közszférával karöltve a szociális vállalatokkal (rövid név: SOPRO, regisztrációs szám: L00150) elnevezésű projekt keretében kerül sor.

 

A képzés célja: civil szervezetek társadalmi vállalkozásainak tervezésének, ifejlesztésének, indításuk megalapozásának támogatása

 

A képzés fő témakörei:
  • társadalmi vállalkozások
  • vállalkozási alapismeretek
  • piackutatás és marketing alapok
  • társadalmi vállalkozások működtetése

 

A képzés helyszíne, időkerete és időpontjai:
Zala megye, Pakod, Pakodi Képzési Központ
A képzés 60 órás, a képzési helyszínen zajló alkalmak mellett önálló, otthoni munkával kiegészítve.

 

Első alkalom: 2014. szeptember 11. csütörtök - 2014. szeptember 13. szombat
A képzés további két alkalommal kerül lebonyolításra, amelyek időpontjait a résztvevőkkel egyeztetve határozzuk meg.

 

A képzésen való részvétel feltételei:
  • A képzésen való részvétel európai uniós támogatás felhasználásával történik, ezért a résztvevők számára a képzésen való részvétel, a képzési anyagok és a képzési időszakban az ellátás (étkezés) ingyesen. A képzési helyszínre való utazásról és a szállásról a résztvevőknek maguknak kell gondoskodniuk.
  • A képzésre témába vágó előképzettséget nem várunk el.
  • A képzésen résztvevőket a jelentkezési lapon a jelentkezők által megadott információk alapján választjuk ki. Előnyt élveznek azok a jelöltek, akik társadalmilag aktívak, a szervezet, amelyben tevékenykednek, érdemi tevékenységet végez, és bármilyen lépéseket tettek már a társadalmi vállalkozások megvalósítása érdekében.
  • A jelentkezők mögött álló közösségi kezdeményezésektől nem várjuk el, hogy bejegyzett, formalizált szervezetek legyenek.
  • A jelentkezőknek írásban kell vállalniuk, hogy kiválasztásuk esetén részt vesznek valamennyi képzési alkalmon.
A jelenkezés módja:
Jelentkezni ezen a linken elérhető elektronikus adatlapon lehet. 

További kérdések, észrevételek, egyéb kapcsolatfelvételi szándék esetén a tarsadalmi.összetartozasert[kukac]gmail.com címen vagyunk elérhetőek!

 

Jelentkezési határidő:
2014. augusztus 20. éjfél

 

A jelenkezők a kiválasztás eredményéről 2014. agusztus 26-tól elektronikus levélben értesítést kapnak. (Ezért is kérjük, hogy valóban használt e-mail címet adjanak meg a jelentkezési lapon!)
A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting