Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Kedvezményes regisztrációs lehetőség SzOSzöv tagjai számára a megújuló energetikai pályázatok on-line konferenciára.

 

Megújuló energiás pályázatok - 2015
MEGHÍVÓ

2015. október 08-án 11 órától ismét online konferenciára várjuk.

A téma: a hazai vállalkozásokat érintő energetikai pályázatok.

Az előadók: a GoodWill Consulting Kft. szakértői.

 

   Magas keretösszeggel startolnak a régen várt, cégeknek szóló energetikai pályázatok (KEOP, KMOP). A siker kulcsa, hogy előre tervezzen, készüljön a pályázati anyag elkészítésére. Ehhez nyújtunk mi most segítséget.

 

Legyen a pályázatukat elsők között benyújtók között, hogy biztos legyen a siker!

 

 Program:

11:00 - 11:35 Magas keretösszeggel érkeznek a megújuló energiák hasznosítását támogató EU-s pályázatok! Ne maradjon le Ön se, készüljön fel időben!

11:35 - 12:10 Energetikai korszerűsítés a hazai vállalkozásoknál! Spóroljon meg többet, csökkentse Ön is hatékonyan villamos energia költségeit!

12:10 - 12:30 Kérdések és válaszok

Az interaktív előadás folyamán Ön is felteheti személyes kérdéseit a témában, melyekre szakértőink azonnal válaszolnak!

Részvételi feltételek:

A konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!  

A konferencia részvételi díja:

a teljes ár: 10.000 Ft+ÁFA

Kedvezményes regisztrációs lehetőség SzOSzöv tagjai számára a megújuló energetikai pályázatok on-line konferenciára. Aki szeretne 4.000 Ft+ÁFA díjért részt venni, írjon a szoszov@gmail.com címre jelezve igényét.

  Jelentkezés a rendezvényreonlinekonferencia.hu

Mi is az Onlinekonferencia, hogyan működik?

   A minden napi rutin mellett folyamatos időhiánnyal küzdenek az emberek. Ne menjen el a napi rohanásban Ön sem a fejlesztési lehetőségek mellett. Ha nincs ideje utánajárni, utánanézni a megújuló energiák adta előnyöknek, ha nincs ideje kellő információt gyűjtenie?

Mi Segítünk!

   Könnyen, és egyszerűen saját otthonából akár asztali gépén, akár mobil eszközén is nyomon követheti az előadásokat. Nem kell mást tennie, csak regisztráljon előadásainkra, és értesüljön Ön is első kézből!

onlinekonferencia.hu

honlap: http://onlinekonferencia.hu

email: info@onlinekonferencia.hu

Leiratkozás

  Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.

  Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni.

   Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak.

A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting