Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

A Bridge Budapest létrehozta a vállalkozók online kisokosát.

bridge_budapest_logo-151202

Hogy kezdjek bele egy globális vállalkozásba? Hogyan találok befektetőket hozzá? Mitől leszek jó vezető és mitől függ, hogy piacképes-e a termékem? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre válaszolnak most az ország legsikeresebb vállalkozói, a Bridge Budapest alapítói, akik úgy döntöttek, megosztják és bárki számára elérhetővé teszik üzleti sikereik titkait és részleteit is.

Aki gondolkozott már egy vállalkozás indításán, főleg, ha már bele is vágott, biztosan tele van kérdésekkel. A Bridge Budapest elkezdte rendszerezni felhalmozott tudását és létrehozta számukra a vállalkozók online kisokosát. Hogy valódi kérdésekre valódi válaszokat adhassanak, alapító cégeik – vagyis a Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG – szakembereit kérték fel egy-egy probléma körbejárására.

Bridge Basics néven indították útjára azt a videósorozatot, melyekből a startupok és a vállalkozások fontos területeiről, gyakorlati példákon át tanulhatunk. A személyes fejlődést, munkaszervezést, marketing és pénzügyi kérdéseket is érintő videókban Magyaroszágon dolgozó, tehát a környezetet ismerő, nemzetközi szakemberek fedik fel, ők hogyan birkóznak meg munkájuk során az adott problémával. “Én a mai napig izgulok, amikor elő kell adjak, pedig egy prezentációs cégnek vagyok a vezetője” – mondja nagyon őszintén Árvai Péter, a Prezi társalapítója a félelmeink legyőzéséről szóló rövid videóban.

Mivel egy-egy kérdéssel akár könyvtárgyi irodalom is foglalkozik, a szakemberek a konkrét, rövid javaslatokon túl további irodalmakat ajánlanak a videók végén a tanuláshoz, az önfejlesztéshez.

Hogy hogyan használd fel leghatékonyabban az időd és a pénzed, azt egyenesen a Prezi felhasználói élményért felelős igazgatójától tudhatjuk meg.

A Ustream fejlesztési igazgatója arról mondja el személyes tapasztalatait, hogy jó embernek kell-e maradni üzleti konfliktusok esetén is.

De ha valakit a technikai kérdések jobban érdekelnének, a LogMeIn szoftver fejlesztőjétől még azt is megtudhatja, ők hogyan oldották meg a szenzitív adatok közlekedését a böngésző és az API között.

“A Bridge Budapest azzal a céllal jött létre, hogy az alapító cégek példái alapján más startupok, vállalkozások is megtapasztalhassák a sikert. Új dolognak számít ez Magyarországon, de úgy látjuk, egyre nagyobb rá az igény. A buzdítás, a példák bemutatása után ezért úgy döntöttünk, gyakorlati válaszokat is adunk az évek során hozzánk befutott sok-sok kérdésre” – mondta Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője.

A vállalkozásépítés során felmerült kérdésekre továbbra is próbálnak válaszolni. 30 videóval indul a sorozat, majd hetente újabbak kerülnek ki az oldalra. Minden tartalom magyarul és angolul is elérhető. Várják a sorozat felületén, a Bridge Basics oldalon a további kérdéseket is, hogy a világsikerű cégek szakemberei megoszthassák tudásukat és tapasztalatukat az érdeklődőkkel.

http://civilhirugynokseg.hu/barki-szamara-elerhetove-teszik-tudasukat/#p...

A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting