Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Miskolci Egyetemen helyi foglalakoztatás-fejlesztési tanácsadó képzés indul - távoktatási formában

Tisztelt Partnereink!

 

Örömmel jelenthetem, hogy végre sikerült a CROSSEDU projektben kifejlesztett,új gazdasági szakirányú továbbképzési szakokat akkreditálni és 2014. szeptemberében indulhat a képzés.

 

Mellékelten megküldöm az

a.      helyi foglalkoztatás-fejlesztési tanácsadó

b.      gazdasági hálózat- és klaszterfejlesztő tanácsadó

felsőfokú szakirányú továbbképzésekre történő jelentkezésre a felhívásokat.

 

Az induló képzések által felkarolt szakterületekhez kapcsolódó ismeretekre és képességekre a helyi és térségi gazdaságfejlesztésben, különösen a leszakadó térségekben, vitathatatlanul szükség van. Ugyanakkor a képzés módszereiben is kétségkívül újszerű, hiszen a távoktatás ezeken a szakterületeken még csak most indul. Épp az emiatti fokozott odafigyelés lehet az oktatás magas minőségének garanciája, egyben a földrajzi távolságok már nem jelentenek problémát. Az ország, sőt a határon túli területek legtávolabbi térségeiben lakók tanulhatnak egy csoportban, utazási és szállásköltségek kényszerű vállalása nélkül.

 

Mint látható, az első évben a részvétel kedvezményes. Ezt az előnyt elsősorban a szakok kifejlesztésében résztvevők, illetve velünk más munkakapcsolatban állók által küldött, vagy csoportosan jelentkezőknek szántuk.

 

A legalább 10 főt küldő térségek, csoportosulások számára a csoportos távoktatáshoz szükséges technikai eszközök kihelyezésére is lehetőség van.

 

Ugyanezen képzési területeken már érettségivel is elérhető, egyes képzési modulonként külön-külön is felvehető felnőttképzési programot is indítunk. Ennek várható ideje: 2014. október.

Kérem, éljenek a lehetőséggel! Bővebb információkért nyugodtan keressenek engem, vagy Dr.Lipták Katalin munkatársamat (liptak.katalin@uni-miskolc.hu).

A jelentkezési lap és csekk iránti igényt Kupcsik Lászlónénak jelezzék, ő postázza ezeket (hrkati@uni-miskolc.hu, 06-46-565-111/1635, A2. épület I. emelet 2. szoba).

 

Tisztelettel,

 

Prof.Dr.G.Fekete Éva

egyetemi tanár, szakfelelős

fekete.eva@uni-miskolc.hu

 

 

Dr. Lipták Katalin
egyetemi tanársegéd
*************************
Miskolci Egyetem
Gazdaságtudományi Kar
Világ-és Regionális Gazdaságtan Intézet
Munka- és Társadalomgazdaságtan Intézeti Tanszék
*************************
H-3515
Miskolc-Egyetemváros
Tel: +36 46 565 111 / 2023
E-mail: liptak.katalin@uni-miskolc.hu
Web: http://www.uni-miskolc.hu/vrgi
A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting