Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Hozzáadott Helyi Érték Díj

KÖZLEMÉNY

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (röviden: OFA Nonprofit Kft.) 2016. október 27-én pályázati felhívást tett közzé Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) címmel.

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy jogi formától függetlenül elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

A három pályázati kategória:
1.    Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
2.    Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
3.    Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás

A pályázatra nonprofit korlátolt felelősségű társaságok, nonprofit részvénytársaságok, nonprofit közkereseti társaságok, nonprofit betéti társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek nyújthatnak be pályázatot.

A pályázatok beadásának határideje 2016. november 18-a (péntek) 12.00 óra.

A pályázatot elektronikusan, a Forrástár rendszeren keresztül lehet benyújtani. A Forrástár felületen (www.forrastar.hu) a pályázat regisztrációt követően érhető el az alábbi elnevezéseken:

•    HHÉD-KÖZÖSSÉG,
•    HHÉD-SZOLG,
•    HHÉD-TERMÉK.

A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting