Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

CIB “Tenni tudunk” pályázat

 


A most kiírása kerülő CIB “Tenni tudunk” pályázat (pályázati kiírás itt töltehető le) a társadalmi bevonás területére koncentrál. Figyelmünk középpontjában most a testi vagy szellemi fogyatékosságuk, illetve társadalmi szempontból hátrányos helyzetű kisebbséghez való tartozásuk miatt a társadalom peremére szorult személyek állnak. A CIB Alapítvány olyan gazdasági kezdeményezéseket támogat, melyek az alulról felfelé stratégia alkalmazásával hosszú távon, fenntartható és eredmény-orientált módon teszik lehetővé a munkahelyteremtést, önfoglalkoztatást és bevételteremtést a társadalmilag sérülékeny személyek számára, ezzel megteremtve számukra annak a lehetőségét, hogy méltósággal és képességeiket fejlesztő módon a társadalom aktív részeként éljenek.

A pályázati kiírásra a CIB Alapítvány a sérülékeny társadalmi csoportok számára létrehozott, fenntartható munkahelyteremtésre irányuló, ennek értelmében az érdekelt személyek és csoportok részéről teljes egyenjogúságot és átfogó megközelítést biztosító pályázatokat vár. 
   
E cél érdekében a CIB Alapítvány összesen 20 000 000 forint értékű támogatási keret rendelkezésre állítása mellett döntött.

http://www.cibalapitvany.hu/palyazoknak/index.html

 

Powered by Drupal