Navigáció

Belépés

SzoSzöv hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT közös Társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet

Kedves Németh László!
 
Örömmel értesítjük, hogy a Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT közös Társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet azzal a céllal, hogy fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek életminőségét hosszú távon javítsa.
 
Nagyon megköszönjük, ha segíti munkánkat azzal, hogy  továbbküldi a pályázati lehetőséget a SZOSZOV tagoknak, ill. olyan ismerősöknek, barátoknak, üzleti kapcsolatoknak, akit érdekelhet és megosztja a felhívás linkjét Facebook oldalán! Előre is köszönjük!

 

A program kereteiről:  


A programra olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő és társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani. 

Mit nyerhet a pályázó szervezet a részvétellel?

> 5 hónapnyi ingyenes készségfejlesztési támogatást a társadalmi vállalkozási ötlet életképességének értékeléséhez, a társadalmi vállalkozás indításához és működtetéséhez (három kétnapos üzletviteli workshop és egyéni mentorálás keretében)
> Pénzügyi támogatást: A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legígéretesebb vállalkozásokat ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez. A tervezett keretösszeg 10.000.000 Ft, mellyel legfeljebb két vállalkozást díjaz majd a zsűri.
> A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek, amely többek között magába foglalhat mentorálást, konzultációs lehetőséget, hozzáférést üzleti kapcsolatrendszerhez. A további szakmai támogatás megítéléséről, tartalmáról, időtartamáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően..

A Pályázati kiírást és adatlapot csatolva mellékeljük, illetve letölthető a Badur Alapítvány honlapjáról is. 
- Pályázati felhívás 
- Pályázati adatlap 

Beadási határidő: 2017. április 17. éjfél

Pályázati kiírásunkról március 20-án, Budapesten információs napot tartunk. A rendezvény programja a Badur Alapítvány honlapján érhető majd el. 

Amennyiben kérdés merül fel a programmal kapcsolatban, Koppány Juditnál érdeklődhetnek, a judit.koppany@badurfoundation.org email címen, vagy a +36 1 487 8036-os telefonszámon. 

Üdvözlettel:


Gulyás Erzsébet, Koppány Judit     
Badur Alapítvány

Drupal alapú website